Ostepanne


2 porsjoner

Ingredienser:
200 g brokkoli delt i små buketter
½ løk
3 friske sjampinjong , store
2 egg
1 dl melk
½ ts salt
½ ts pepper
1 ss margarin
40 g kokt skinke i strimler (2 skiver)
1 ss finhakket rød paprika
2 dl revet hvitost

Fremgangsmåte:

Kan gjøres før turen:
Del brokkoli i små buketter. Den kan dampes lett i 2 minutter, men det er like enkelt å steke den lett i panna på turen. Skjær opp skinken. Hakk paprikaen. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper og hell blandingen i en beholder.

Fremgangsmåte:
Brokkoli stekes lett. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper. Smelt margarinen og legg brokkolien i stekepannen. La steke i 1 minutt og hell eggeblandingen over. Fordel strimlet skinke og revet ost på toppen. Legg på lokk og la panna stå på svark varme til eggeblandingen er stivnet og osten er smeltet. Server gjerne med en salat.