Om krydder.org

Om oss

krydder.org er en privat mat og oppskrifts portal startet i 2003. krydder.org har fra 2003 opparbeidet seg en stor leser skare og mange oppskrifter. Oppskriftene spenner fra de enkel hverdagslige retter til de rene festmåltider.

Vi har og mange (gode) fakta artikler som omfatter alt fra Limabønner til hvordan du best tilbereder purre. Målet med portalen er å få fram gleden med både selve matlagingen i tillegg til det å nyte det du selv lager på ditt eget kjøkken. Vi ønsker også at våre lesere skal kunne plukke opp nye tips både ommatretter men også om ingrediensene som vi bruker i maten vår.

Annonsering

krydder.org har inntil nylig ikke tatt i bruk annonser på portalen. Vi har i forbindelse med re-design av siden sommeren 2009 lagt til mulighet for annonsering på våre sider. I hovedsak er det mulighet for å kjøpe annonse plass på høyre side av portalen, som vises på alle sider. Annonsene må være 125*125 piksler og det vil være mulig å kjøpe en og en måned med visning. Lengre avtaler er også mulig. Det vil også være mulig å få tilpasset annonsering andre steder på portalen.

krydder.org har i 2009 15.000 unike side visninger i måneden, basert på tall fra Google Analytics som er måleverktøyet som brukes. Prisen på en måneds annonsering vil være NOK 1000,- - noe som gir en pris på 6 øre pr visning av annonsen. Priser på andre typer plasseringer/størrelser avtales i hvert enkelt tilfelle.

Kontakt

For å ta kontakt med oss ber vi om at skjemaet under brukes. krydder.org drives av gulbrandsøyWEB Org.Nr 894 491 132.